Werkwijze - Ignace - Fuel your brand

Werkwijze

1. Concept

Uw klant kiest niet de beste prijs-kwaliteit verhouding, maar op basis van emotie. Sterke merken zijn vooral de merken waarbij mensen een gevoel van geluk, trots en herkenning beleven. Daarom is een ijzersterk concept de belangrijkste voorwaarde voor een goede film. Dit is dan ook de belangrijkste stap in het proces. In een uitgebreide sessie gaan we samen met jou op zoek naar de boodschap van uw product of bedrijf. Wat raakt uw klant en maakt dat hij voor u kiest?

2. Productie

Het creëren van de juiste sfeer zit’m in de details. Denk daarbij aan de locatie, attributen en figuranten of acteurs. Kortom, voor het neerzetten van emotie komt nogal wat kijken. Over dit regelwerk maken we afspraken; denkt u hierin zelf mee of laat u zich ontzorgen?

3. Opnames

Dan is het zover, de opnames kunnen starten. Als alles en iedereen klaar staat, kunnen we aan de slag. Soms is het eerste shot raak, een andere keer duurt het wat langer om het perfecte plaatje te schieten. We gaan voor het ultieme resultaat.

4. Montage

Alles staat op beeld, nu gaat het componeren beginnen. Aan de hand van het gekozen script, monteren we de beelden en voorzien het geheel van geluidseffecten en pakkende muziek. Tijdens de montagefase ontvangt u tweemaal een concept, waarvan de details als dat nodig is, aangepast kunnen worden.

5. Première

Aan de hand van de conceptversies heeft u zich al een beeld kunnen vormen, maar nu is het dan zover: u ontvangt het eindresultaat van uw film. U ontvangt meerdere bestandsversies zodat de film voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.